Menu Close

"Innovaties die er echt toe doen"

De kortste weg naar de beste dienstverlening

Bij onze benadering van innovatie, komen uw behoeften én de behoeften van nabestaanden altijd op de eerste plaats. Ons enthousiaste team belt regelmatig met onze partners om te bespreken wat er voor hen echt toe doet, wat een betekenisvolle invloed zou hebben op hun dienstverlening en het leven van nabestaanden. Zo weten we zeker dat onze oplossingen voldoen aan de werkelijke behoefte. Samen verbeteren en verbreden we constant onze dienstverlening.

NabestaandenLoket is ontworpen om uw dienstverlening efficiënter en doeltreffender te maken

Continue innovatie met een frisse blik

NabestaandenLoket kijkt verder dan wat er al is en bedenkt wat er nog meer mogelijk is. Wij laten ons niet beperken door conventies en routine, maar laten ons uitdagen om nog beter te presteren. Op continue basis innoveren wij verder, waardoor de afwikkeling voor nabestaanden elke dag makkelijker wordt.

NabestaandenLoket is maatwerk

Wij passen de materialen van uw NabestaandenLoket aan op uw voorkeuren. Ons team bespreekt met u, waar u en uw klanten behoefte aan hebben. Door onze unieke denkwijze te combineren met de kritische inbreng van nabestaanden en van u als uitvaartorganisatie ontstaan innovaties die er echt toe doen.

Training voor u en collega's

NabestaandenLoket geeft een uitgebreide training over uw NabestaandenLoket aan uw team. Samen zorgen we dat zij alle mogelijkheden kennen van uw NabestaandenLoket, zodat u én uw klanten er optimaal gebruik van maken.

Continue innovatie streeft naar minimale inspanning van nabestaanden

Exclusieve samenwerkingen voor makkelijke afhandeling

NabestaandenLoket heeft samenwerkingen met grote organisaties in elke sector, zoals banken, verzekeraars, telecom-partijen, watermaatschappijen en goede doelen. Dankzij deze exclusieve samenwerkingen informeert NabestaandenLoket organisaties efficiënter over het overlijden én maakt NabestaandenLoket het mogelijk om contracten direct te ondertekenen. Dit bespaart nabestaanden veel werk. Een unieke positie, die alleen uitvaartorganisaties met een eigen NabestaandenLoket kunnen bieden.

Ondersteuning bij financiële instellingen dankzij AFM vergunning

Om het overlijden voor nabestaanden te melden bij financiële instellingen, zoals banken en verzekeraars, is een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) nodig. NabestaandenLoket is in de unieke positie om hierbij te faciliteren. NabestaandenLoket bezit namelijk als enige partij in de sector over de juiste vergunningen om dit mogelijk te maken.

"Met onze partners kijken we verder dan de technologie. We kijken naar de perspectieven van de mensen"

Sluit u aan bij NabestaandenLoket

Al meer dan 100 uitvaartorganisaties hebben een eigen NabestaandenLoket. Laat uw gegevens hieronder achter, dan nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

    Wilt u naar aanleiding van de VTU Vakbeurs meer te weten komen over NabestaandenLoket? Dan kunt u hieronder uw contactgegevens achterlaten. Wij nemen dan spoedig contact met u op.